Uriage Promo Hydration Travel Kit | 3661434006685

Zorg onderweg voor een gereinigde en gevoede huid met de Uriage Promo Hydration Travel Kit. Deze reiskit bevat een cleanser, shampoo, micellair water en moisturizer, zodat u uw huidverzorgingsroutine ‘s ochtends of ‘s avonds gemakkelijk met u mee kunt nemen, waar u ook bent! Hypoallergeen. De set bevat: Cleansing Cream (50ml) Was onzuiverheden en dagelijks vuil weg met deze milde cleanser. De zeepvrije formule ontdoet de huid niet van vocht en de fysiologische pH respecteert het natuurlijke evenwicht van de huid om irritatie te voorkomen. Soft Balancing Shampoo (50ml) Deze zachte shampoo is verrijkt met Thermal Water uit de Franse Alpen. De formule is ontworpen om de hoofdhuid te kalmeren en geeft een gevoel van comfort en frisheid. Gepatenteerde TLR2-Regul technologie gecombineerd met het thermale water van uriage en edelweiss werken specifiek om de hoofdhuid te kalmeren en te beschermen. De shampoo werkt zuiverend en balancerend om het haar gezond te houden. Omhul uw haar met een frisse, aangename geur en een zacht schuim met mousse textuur dat het haar er zijdezacht en gezond laat uitzien. Thermal Water (50ml) Verrijk uw huid met de zuiverste vorm van hydratatie. Dit buitengewoon behandelingswater wordt bij de bron verpakt voor de zuiverste, meest natuurlijke oplossing. Het uit de Franse Alpen afkomstige water is van nature rijk aan minerale zouten en oligo-elementen en is van nature isotoon, wat betekent dat het de natuurlijke samenstelling van de huid respecteert en tegelijkertijd de huid verzacht, beschermt, hydrateert en de huidbarrière versterkt. De optimale tolerantie maakt het perfect voor alle huidtypes, ook voor baby’s vanaf de leeftijd van 6 maanden, en het verzachtende karakter biedt unieke hydraterende voordelen om de huid beschermd en gezond te houden. Thermal Micellar Water(50ml) Reinig en verfris met deze gewichtloze en zachte make-upverwijderaar die de huid zacht en soepel maakt. Niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen werken als magneten om vuil en onzuiverheden uit de poriën te verwijderen, terwijl een cranberryextract de natuurlijke vochtbalans op peil houdt door langdurige hydratatie. Voor een heldere, stralende en gezond ogende huid. Light Water Cream (15ml) Doordrenk de teint met deze ultralichte moisturizer die moeiteloos in de huid smelt. Met een uniek Hydro-Thermisch complex dat gebruik maakt van Thermaal water van Uriage, zorgt de Crème Light Water voor een essentiële sluier van hydratatie voor het gezicht en het decolleté. De lichte formule geeft de hydraterende bestanddelen geleidelijk vrij, zodat de teint een langdurige hydratatie ervaart. Geschikt voor alle huidtypes, maar ideaal voor de normale tot gemengde huid. De vochtinbrengende crème hydrateert het gezicht op comfortabele wijze en maakt het voelbaar zacht en stralend.

Prijs: 16.45   (klik hier voor meer informatie