Uriage Bariesun SPF50+ Ultra-Light Fluid 30ml | 3661434008887

Bescherm de gevoelige huid met de Uriage Bariesun SPF50+ Ultra-Light Fluid, deze parfumvrije is zacht voor de huid en biedt tegelijkertijd maximale bescherming tegen uva/uvb stralen en vrije radicalen. De ultravloeibare waterbestendige formule wordt gemakkelijk door de huid opgenomen voor een snelle bescherming.De zonnebrand is ideaal om de gevoelige huid van het gezicht te beschermen om vroegtijdige huidveroudering te helpen voorkomen en is verrijkt met het kenmerkende Uriage Thermal Water van het merk om de natuurlijke afweer van de huid te helpen versterken. De vloeistof droogt snel op en laat een matte afwerking zonder witte waas achter. Neem deze reisvriendelijke fles overal mee naartoe voor de ultieme bescherming tegen de zon terwijl u onderweg bent.

Prijs: 13.45   (klik hier voor meer informatie