Sleek MakeUP Brow Laminate Gel Clear 5ml | 5000167301427

Geef uw wenkbrauwen een oppepper met de transparante wenkbrauwgel van Sleek MakeUP. De gemakkelijk te gebruiken gel brengt als een droom aan en creëert onmiddellijk de illusie van een dikkere wenkbrauw. Dit product bevat voedende ingrediënten, die samenwerken om uw haar te helpen temmen en verzorgen. Hennepzaadolie heeft verzachtende eigenschappen, waardoor u slanke, onberispelijke bogen krijgt met maximale fixatie. De gel geeft in één beweging een doeltreffend resultaat en houdt tot 18 uur lang. De wenkbrauwgel geeft de wenkbrauwen in enkele seconden vorm en zorgt voor borstelige, natuurlijk ogende wenkbrauwen. Bovendien betekent de doorzichtige formule dat er geen ongewenste pigmentafdrukken zijn tijdens of na het aanbrengen.

Prijs: 6.45   (klik hier voor meer informatie