NUDESTIX Nudefix Cream Concealer 10ml (Various Shades) – Nude 1 | 839174012713

Onthul een jeugdigere uitstraling en vervaag fijne lijntjes met deze anti-aging huidverzorgingsset die bestaat uit een lichtgewicht serum, oogserum en nachtcrème uit Murad’s Retinol Youth Renewal-lijn. De producten in deze Firm Believer cadeauset bestaan uit een krachtig trio, met name bij gebruik in een driestaps-avondritueel. Ze werken op basis van de Retinol Tri-Active Technology, een combinatie van een snelwerkend retinoïde, een constante retinol en een retinolbooster. Bevat geen parabenen, sulfaten, ftalaten en gluten. De set bevat: Retinol Youth Renewal Serum (10ml) Bestrijd de tekenen van veroudering met deze snel absorberende, baanbrekende formule die fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar maakt. Het lichtgewicht serum heeft een verstevigend effect om de huid gladder en fijner te maken, terwijl de hyaluronbolletjes voor langdurige hydratatie voor een stralende gloed zorgen. Het extract van swertiabloemen zorgt voor verbeterde weerstand en voor een frisse, jong uitziende huid. Retinol Youth Renewal Eye Serum (5ml) Kijk weer fris uit uw vermoeide ogen met een innovatieve, anti-aging-behandeling waarmee u de gebruikelijke problemen kunt bestrijden voor een gladdere, meer stralende huid rond de ogen. Het licht aanvoelende en snel absorberende oogserum helpt de zichtbaarheid van fijne lijntjes, rimpels en kraaienpootjes te vervagen voor een jonger uitziende oogcontour. Het extract van swertiabloemen is gecombineerd met voedzaam zeewiercomplex voor langdurige hydratatie, en zorgt voor een gelifte en strakkere huid. Donkere kringen worden minder zichtbaar en de huid krijgt zijn glans terug. Retinol Youth Renewal Night Cream (7.5ml) Een rijke vochtinbrengende nachtcrème die de huid voorziet van voedend vocht om het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid te stimuleren terwijl u slaapt, wanneer de huid het meest ontvankelijk is voor herstel. De licht aanvoelende en snel absorberende crème helpt de zichtbaarheid van fijne lijntjes, rimpels en een onregelmatige textuur te minimaliseren voor een teint die er ‘s morgens gladder en jonger uitziet. De mix van extracten van swertiabloemen en peptiderijke rode algen zorgt voor langdurige hydratatie en heeft een liftend en verstevigend effect voor verbeterde elasticiteit en strakkere gezichtscontouren. U wordt als herboren wakker met een stralende huid.

Prijs: 22.45   (klik hier voor meer informatie