Margaret Dabbs London Yellow Leg Masque 175ml | 5060096284918

Laat uw benen stralen voor elke speciale gelegenheid met Margaret Dabbs Yellow Leg Masque, een onmiddellijke oppepper voor de momenten in het leven waarop u er op uw best wilt uitzien. Met een onmiddellijk oplichtend effect hebt u in een oogwenk een gezonde, stralende uitstraling. Het V-Tonic complex van essentiële oliën ondersteunt de natuurlijke bloedsomloop, helpt de aders te ontstoppen en verwarmt de huid, zodat ze er energieker uitziet. Oliën zoals abessijnse, argan en amandel hydrateren en voeden met hun essentiële vetzuren en vitaminen, en geven uw teint een jeugdigere glans en een gladder oppervlak. U zult merken dat de toon, de textuur en de kwaliteit enorm verbeterd zijn, wat uw zelfvertrouwen en comfort ten goede komt.

Prijs: 48.95   (klik hier voor meer informatie