Margaret Dabbs London Intensive Hydrating Hand Lotion 200ml | 5060096280606

Verbeter het uiterlijk en het gevoel van uw handen met de Margaret Dabbs Intensive Hydrating Hand Lotion. De luxueuze handcrème is geformuleerd met hennepzaadolie, zeewierextract, rotsroos, witte waterlelie en smeerwortel en biedt anti-verouderings- en ontstekingsremmende voordelen. De verzachtende lotion bevordert de celvernieuwing en de collageenproductie, zodat uw huid verjongd aanvoelt. De droge, schrale en geïrriteerde huid wordt gekalmeerd en voelt weer comfortabel aan, terwijl de verwennende, niet-kleverige lotion onmiddellijk in de huid smelt. De lotion is perfect voor handen die wel wat verzorging kunnen gebruiken en laat uw huid stralen, met een heerlijke geur van Mandarijn en Geranium.

Prijs: 29.45   (klik hier voor meer informatie