L’Oréal Paris Revitalift Laser Renew Anti-Ageing Skincare Moisturiser Set | 5011408095784

Verbeter het uiterlijk van de rijpere huid met de L’Oréal Paris Revitalift Laser Renew Anti-Ageing Skincare Moisturiser Set. Met drie must-have producten, voldoen de dagcrème, oogcrème en nachtcrème aan al uw behoeften, zodat uw hydratatieroutine uw huid zo volledig mogelijk verzorgt. De set bevat: Revitalift Laser Renew Day Cream (50ml) L’Oreal Revitalift Laser Renew Advanced Day Moisturiser helpt de tekenen van huidveroudering tegen te gaan door rimpels aan te pakken en de stevigheid en textuur van uw huid te verbeteren. De wetenschappelijk onderbouwde formule werkt op drie manieren om uw huid opnieuw op te vullen, te verstevigen en te verfijnen, waardoor uw teint er glad en evenwichtig uitziet. Het toegevoegde hyaluronzuur is een effectief vochtvasthoudend bestanddeel dat van nature in de huid voorkomt. Het stimuleert de celproductie om de huid voller te maken en de zichtbaarheid van rimpels te verminderen. Pro-Xylane helpt de huid steviger aan te voelen dankzij de krachtige anti-agingeigenschappen. De elasticiteit wordt verbeterd, waardoor u een jeugdigere en stralendere look krijgt. Een zachte scrub verwijdert tot slot dode huidcellen en onzuiverheden, zodat uw huid er fris en vernieuwd uitziet. In slechts vier weken wordt de textuur van uw huid zichtbaar verbeterd, zodat u er stralender en jeugdiger uitziet. Revitalift Laser Renew Eye Cream (15ml) L’Oreal Paris Revitalift Laser Renew Precision Eye Cream helpt de gevoelige huid rond de ogen te vernieuwen en te revitaliseren. De drievoudige werking van de formule verzacht rimpels, vermindert oogwallen en verstevigt de huid, waardoor u in slechts vier weken zichtbare resultaten ziet. Zeg maar hallo tegen frissere, jonger uitziende ogen. De huid rond de ogen voelt onmiddellijk gladder aan en ziet er frisser uit, en na drie weken zijn de rimpels met ongeveer 17% verminderd. De oogcrème, die net als de dagcrème hyaluronzuur en Pro-Xylane bevat, hydrateert en verbetert het uiterlijk van de huid. De toegevoegde cafeïne verfrist ook het ooggebied en maakt oogwallen minder zichtbaar. De verkoelende applicator kalmeert en hydrateert de huid. Revitalift Laser Renew Night Cream (15ml) De crème is ontwikkeld in de wetenschap dat er ‘s nachts een snellere huidvernieuwing plaatsvindt in de opperhuid, waardoor de huid er stralender en helderder uitziet. Het is verrijkt met criste marine-extract dat de natuurlijke celvernieuwing van de huid bevordert en 24 uur hydratatie biedt. Diepe rimpels kunnen speciale aandacht nodig hebben en deze lotion biedt de klok rond verlichting.

Prijs: 52.45   (klik hier voor meer informatie