L’Oréal Paris Revitalift Anti-Ageing Skincare Regime Set | 5011408095760

Pak de tekenen van veroudering aan met de L’Oréal Paris Revitalift Anti-Ageing Skincare Regime Set, een dag- en nachtcrème duo dat de doffe en vermoeide huid revitaliseert. Uw teint zal er na verloop van tijd frisser en helderder uitzien en diep gevoed en gehydrateerd aanvoelen. De set bevat: Revitalift Day Cream (50ml) Zeg hallo tegen een schitterende, frisse teint, met voelbare resultaten na slechts één gebruik. De crème is verrijkt met Pro-Retinol A, dat de stofwisseling van de huid helpt te revitaliseren, en met Fibre-Elastyl, dat de natuurlijke soepelheid en zachtheid van de teint naar de oppervlakte stimuleert. Deze formule is de perfecte start van de dag. Het neutraliseert de huidskleur en creëert zo de perfecte basis, en wanneer u het dagelijks gebruikt, zullen de anti-ageing eigenschappen rimpels en fijne lijntjes minder zichtbaar maken. Revitalift Night Cream (50ml) De crème is ontwikkeld in de wetenschap dat er ‘s nachts een snellere huidvernieuwing plaatsvindt in de opperhuid, waardoor de huid er stralender en helderder uitziet. Het is verrijkt met criste marine extract dat het huidoppervlak stimuleert om fris te blijven en 24 uur lang hydratatie biedt.

Prijs: 17.45   (klik hier voor meer informatie