Grow Gorgeous Intensely Gorgeous Bundle | 5060102606918

Geef uw haar een intens voedend cadeau met de Grow Gorgeous Intensely Gorgeous Bundle. Deze versterkende collectie bevat een groot aantal verzorgende ingrediënten en combineert de perfecte balans tussen haar- en huidverzorgingseigenschappen om de hoofdhuid aan te vullen en lengtes te behandelen voor verjongende, vollere en gladdere lokken. Intense Thickening Shampoo (250ml) Laad dunne, matte strengen op met Grow Gorgeous Intense Thickening Shampoo. De rijkelijk voedende formule reinigt effectief de hoofdhuid, de wortels en de uiteinden van het haar om vollere, meer volumineuze lokken te bevorderen. De veganistische shampoo vult het haar aan en is verfrissend. Bevat een groot aantal versterkende ingrediënten om het platte, fijne haar effectief te reinigen en te verkwikken. Cafeïne en Biotine geven de wortels een boost en geven ze energie, zodat ze nieuw leven kunnen blazen in de slappe, afgezwakte strengen. Niacinamide versterkt de natuurlijke beschermende barrière van de hoofdhuid en helpt het waterverlies te verminderen, terwijl het de hoofdhuid effectief hydrateert voor een fijne, zijdezachte afwerking. Verrijkt met een essentieel onderdeel van keratine, toegevoegde Aminozuren helpen om strengen te voeden en te versterken terwijl het stimuleren van elasticiteit voor langere, dikkere, meer weelderige lokken zorgt. Rijstproteïne verbetert de glans en het volume, deze intensieve behandeling is als een fundamentele factor in het herstellen van dunner, broos haar in een gezondere staat. Intense Thickening Conditioner (250ml) erban dun, dun en verzwakt haar met de Grow Gorgeous Intense Thickening Conditioner. De herstellende formule heeft als doel om de haardichtheid zichtbaar te verhogen, waardoor individuele lokken worden versterkt en zachtere, sterkere en dikkere lokken worden gestimuleerd. Verrijkt met een deskundige selectie van voedende ingrediënten, omega-rijke Amla-olie en Cafeïne beginnen bij de wortels en de hoofdhuid, terwijl ze zachtjes onzuiverheden zuiveren en helpen een stevige basis te verzekeren voor gezonder uitziend haar. De verjongende conditioner voedt zachtjes, geeft energie en stimuleert om strengen een natuurlijke volumineuze boost te geven. Kalmerend Hyaluronzuur versmelt met aminozuren, biotine en B-vitaminen, waarvan de ingrediënten het verdunnen van het haar tegengaan door de haarfollikels te stimuleren voor vollere dichte en zijdezachte lokken. Verkwikkend en verfrissend, Rice Protein stimuleert de glans, terwijl het zichtbaar meer volume geeft om dof, plat en broos haar nieuw leven in te blazen. Bevat geen parabenen en sulfaten. Hair Growth Serum Intense (60ml) Pak verdund haar aan met het Grow Gorgeous Hair Growth Serum Intense; een ultrageconcentreerd serum dat de dikte, de volheid en de totale dichtheid van elke streng tot 13%* opvoert. Als superieure opkikker voor platte, lusteloze lokken gebruikt het serum een uniek complex van intelligente haarverzorgingsingrediënten die synergetisch werken om de wortels te stimuleren voor een vol resultaat. Biomimetisch peptide, Chinees glidkruid en de extracten van biologische erwtenscheuten en rode klaver vitaliseren de wortels, terwijl een energieke cocktail van lariks groene thee en cafeïne de bloedtoevoer van de hoofdhuid verkwikken. Een paar druppels op de hoofdhuid en een ontspannende hoofdmassage zorgen binnen een mum van tijd voor zichtbaar vollere, dikkere en gezondere lokken. *Gebaseerd op een onafhankelijk onderzoek met gebruikers en testapparatuur. Ideaal voor dun, slap en futloos haar. Zonder parabenen, sulfaten, siliconen, ftalaten en minerale oliën. Vegan. Glutenvrij.

Prijs: 79.00   (klik hier voor meer informatie