Grow Gorgeous Curl Duo | 5060102606765

Deze krullen combo werkt om het haar van wortel tot punt te voeden, met huidverzorgingsingrediënten om de hoofdhuid te voeden en natuurlijke extracten om lokken te verzorgen. Met wetenschappelijke krultechnologie verbeteren deze formules het natuurlijke vermogen van het haar om vocht vast te houden, terwijl uw kruldefinitie behouden blijft. Voor kroesvrije, gezonde krullen is dit duo onmisbaar. De set bevat: Curl Defining Shampoo (250ml) De Shampoo werkt om krullen te reinigen zonder hun natuurlijke vocht en essentiële oliën te strippen. Deze shampoo verbetert uw natuurlijke krulstructuur door het volume te controleren en kroesvorming te minimaliseren, terwijl Allantoïne-extracten uw haar kalmeren van de wortel tot de punt conditioneren. Huidverzorgingsingrediënten voeden uw hoofdhuid, waaronder haverlipiden om de natuurlijke barrière van uw haar te versterken en het vermogen om vocht vast te houden. Zacht maar effectief, deze shampoo houdt uw haar veerkrachtig en kroesvrij. Curl Defining Conditioner (250ml) Deze conditioner werkt om krullen te definiëren en te voeden van wortel tot punt. Haverlipiden voeden de hoofdhuid en de wortels door de natuurlijke beschermende barrière van uw haar te versterken en vocht vast te houden. Sugar Bee Extract werkt op het lichaam van het haar en voegt vocht toe om pluizigheid te verminderen. Zoete Amandelolie voedt de krullen zonder ze te verzwaren, met behoud van volume en definitie. Shea en Cacaoboter conditioneren het haar, waardoor het zacht en zijdeachtig blijft. Met deze belangrijke ingrediënten voedt deze conditioner elke centimeter van uw haar, waardoor de conditie, het uiterlijk en de gezondheid van het haar verbetert. Voor krullen die gedefinieerd zijn, niet pluizig, en veerkrachtig, is deze conditioner degene die u zoekt. Vrij van parabenen, sulfaten, siliconen, ftalaten. Vegan.

Prijs: 29.00   (klik hier voor meer informatie