Grow Gorgeous Curl Collection | 5060102606789

Dit triomftrio reinigt, conditioneert en voedt uw krullen van wortel tot punt. Zacht maar effectief, ze werken alle drie tegen pluishaar en kroes en voeden het haar, waardoor uw krullen gedefinieerd blijven. Met de huidverzorgingsingrediënten werken deze formules om de hoofdhuid en de strengen te voeden, het vocht vast te houden en de natuurlijke glans van uw haar te verhelderen. Vrij van parabenen, sulfaten, siliconen, ftalaten. Vegan. Deze set bevat: Curl Defining Shampoo (250ml) Deze shampoo werkt om krullen te reinigen zonder hun natuurlijke vocht en etherische oliën te verwijderen. Deze shampoo verbetert uw natuurlijke krulstructuur door het volume te controleren en kroesvorming te minimaliseren, terwijl Allantoïne-extracten uw haar kalmeren van de wortel tot de punt conditioneren. Huidverzorgingsingrediënten voeden uw hoofdhuid, waaronder haverlipiden om de natuurlijke barrière van uw haar te versterken en het vermogen om vocht vast te houden. Zacht maar effectief, deze shampoo houdt uw haar veerkrachtig en kroesvrij. Curl Defining Conditioner (250ml) Deze conditioner werkt om krullen te definiëren en te voeden van wortel tot punt. Haverlipiden voeden de hoofdhuid en de wortels door de natuurlijke beschermende barrière van uw haar te versterken en vocht vast te houden. Sugar Bee Extract werkt op het lichaam van het haar en voegt vocht toe om pluizigheid te verminderen. Zoete Amandelolie voedt de krullen zonder ze te verzwaren, met behoud van volume en definitie. Shea en Cacaoboter conditioneren het haar, waardoor het zacht en zijdeachtig blijft. Met deze belangrijke ingrediënten voedt deze conditioner elke centimeter van uw haar, waardoor de conditie, het uiterlijk en de gezondheid van het haar verbetert. Voor krullen die gedefinieerd zijn, niet pluizig, en veerkrachtig, is deze conditioner degene die u zoekt. Curl Defining Cleansing Conditioner (400ml) De reinigingsconditioner definieert uw krullen zonder ze te verzwaren. Dit lichtgewicht product is perfect voor het meewassen, omdat het zacht genoeg is voor dagelijks gebruik. Dankzij de krultechnologie is dit product de traditionele conditioners een stapje voor, waardoor zowel de kwaliteit van uw hoofdhuid als uw strengen wordt verbeterd. Cafeïne-extract geeft de wortels een stimulerende boost, terwijl Haverlipiden de natuurlijke barrière van de hoofdhuid versterken en het vocht vasthouden. Om uw prachtige krullen te definiëren, gebruikt de Sugar Bee Extract formule om kroes te verminderen en Crambe Oil om de krullen glad te strijken en te voeden, waardoor ze een natuurlijke glans krijgen.

Prijs: 68.95   (klik hier voor meer informatie