GLOV® Tan Away Fake Tan Remover and Peeling Mitt – Black | 5907222005941

Verwijder vlekkerige resten van zelfbruiner en strepen met de GLOV Tan Away. De handschoen is gemaakt van 90% microtechnologische bamboevezels die ultra-absorberend zijn, met elektrostatische eigenschappen om als een magneet zelfbruinerdeeltjes en dode huidcellen aan te trekken. De handschoen is een duurzaam alternatief voor verwijderingsdoekjes voor zelfbruiner en kan tot 100 keer of gedurende drie maanden dagelijks gebruik worden hergebruikt. Voeg gewoon water toe, want de handschoen gebruikt geen chemicaliën om de bruine kleur te verwijderen. Het grote oppervlak en de dubbelzijdige scrub zorgen ervoor dat u de zelfbruiner snel en gemakkelijk verwijdert, waardoor de perfecte gladde basis ontstaat voor een verse laag.

Prijs: 9.95   (klik hier voor meer informatie