Ecooking Overnight Foot Cream 100ml | 5712350501681

Voorkom het uitgedroogde uiterlijk en gevoel van droge huid op uw voeten met de Ecooking Overnight Foot Cream. Voeten krijgen het zwaar te verduren, wat kan leiden tot eelt en een ruwe, geïrriteerde huid die dringend wat liefdevolle verzorging nodig heeft. De innovatieve voetcrème doordrenkt uw huid met vocht met behulp van organische sesamzaadolie en natuurlijke panthenol. Het wordt snel geabsorbeerd zodat er geen spoor van vettige, kleverige resten achterblijft en uw voeten er stralend en zacht uitzien. De huid wordt gevoed door 15% natuurlijke carbamide, organische glycerine en organische amandelolie, terwijl natuurlijk melkzuur dode huidcellen helpt verwijderen. De crème zorgt voor een verkoelend, verzachtend gevoel met behulp van antibacteriële bestanddelen zoals natuurlijke menthol en etherische olie van eucalyptus globulus, die het risico op barsten en pijnlijke plekken verminderen. U kunt dus gerust zijn dat botanische, huidvriendelijke ingrediënten hun wonderen op uw voeten verrichten. De voetcrème voor ‘s nachts is afgewerkt met antimicrobiële Dermosoft decalact en zorgt ervoor dat uw voeten er verjongd uitzien en klaar zijn om in uw favoriete paar sandalen te stappen.

Prijs: 31.45   (klik hier voor meer informatie