Ecooking Hand Cream 30ml | 5712350611656

De Ecooking Hand Cream is een voedende, beschermende formule die de hardwerkende handen de verzorging geeft die ze verdienen en de huid zijdezacht en glad maakt. Gemengd met hoogwaardige plantenextracten en biologische oliën, is het zacht en vriendelijk voor de huid en bevat het geen irriterend parfum voor een verzachtende, geurloze afwerking. Abrikozenpit-, amandel-, sesam- en jojoba-olie werken samen om de huid diepgaand te verzorgen en droge plekjes te voorkomen, terwijl aloë vera zorgt voor een kalmerend effect om irritatie door milieu-agressors tegen te gaan. De gevoelige huidvriendelijke handcrème is geschikt voor het hele gezin en biedt all-round hydratatie op elk moment van de dag. Geschikt voor veganisten.

Prijs: 11.95   (klik hier voor meer informatie