Dr.Jart+ Ceramidin Travel Kit | 8809535806444

Les de dorst van de uitgedroogde huid met de Dr.Jart+ New Ceramidin™ 3 Step Discovery Set; een trio uit de Ceramidin™-lijn van het Koreaanse huidverzorgingsmerk, gericht op het revitaliseren van de droge huid met een diep voedende hydratatie om de huidbarrière aan te vullen, te versterken en te herstellen. Dit drie-stappenregime werkt met het gepatenteerde 5-Cera-complex van het merk, dat ervoor zorgt dat uw huid waterdicht blijft. Het voorkomt transepidermaal waterverlies, ondanks barre omgevingsfactoren, en zorgt de hele dag voor een volle, dewy teint. Geschikt voor alle huidtypes. Dermatologisch getest Bevat geen parabenen, sulfaten en ftalaten. De set bevat: Ceramidin™ Liquid (5ml) Een ultra-hydraterende toner die diep in de huid dringt en deze voorbereidt op een optimale afgifte, absorptie en werkzaamheid van de volgende stappen in uw huidverzorgingsregime. De voedende vloeistof, verrijkt met panthenol en een kalmerend complex van vijg, centella asiatica en fyto-extracten, verzacht gebarsten, schilferige huid en verzacht ruwe oppervlakken met een stoot vitale hydratatie. Breng het aan op de gereinigde huid, vóór het serum en de crème, voor een fluweelzachte, soepele en comfortabele huid. Ceramidin™ Serum (5ml) Een hydraterend serum dat een vloeibaar kussen creëert dat de huid beschermt tegen chronisch vochtverlies met de kracht van ceramiden, en dat de huideigen ceramideproductie effectief versnelt. Het zeer geconcentreerde product heeft een lichtgewicht crème-naar-serumtextuur die snel en diep in de huid dringt en de huid voorziet van de juiste ingrediënten om de zichtbaarheid van rimpels te minimaliseren en verdere tekenen van huidveroudering te voorkomen. Na gebruik voelt de huid gehydrateerd, comfortabel en verhelderd aan, en zijn ruwe, schilferige plekjes gladgestreken. Ceramidin™ Cream (10ml) De diep hydraterende en herstellende crème vormt de laatste stap van uw huidverzorgingsregime op basis van ceramiden. Het zorgt voor een langdurige hydratatie van de huid door vocht in te sluiten en bescherming te bieden tegen vochtverlies. De rijke en zijdezachte crème met balsemtextuur smelt snel op de huid en verzadigt haar met een ultra-hydraterende cocktail van Bifida ferment lysate, rode biet en hyaluronzuur. Een droge, geïrriteerde, gespannen huid wordt onmiddellijk getransformeerd, met een soepele, zachte en stralende teint als resultaat.

Prijs: 16.45   (klik hier voor meer informatie