CND Vinylux Electric Orange Nail Varnish 15ml | 639370098753

De CND Vinylux Nail Varnish combineert kleur en verzorging en is ontworpen om u thuis een professionele afwerking te geven. Deze langhoudende nagellakformule is verrijkt met vitamine E, keratine en jojoba olie om de nagels te verzorgen en te versterken, en creëert een gezonde basis voor het soepel aanbrengen van de kleur. De nagellak blijft tot 7 dagen zitten en helpt de uitdrogende en schadelijke effecten van regelmatig nagellak dragen tot een minimum te beperken. Vinylux is verkrijgbaar in een breed spectrum van tinten, van opaak tot half doorschijnend, tot doorschijnend. Deze veerkrachtige, breek- en scheurresistente formule zal uw nieuwe go-to nagellak worden voor gezonde nagels en een hoogglanzende kleur.

Prijs: 13.95   (klik hier voor meer informatie