Barry M Cosmetics Green Origin Base Top Coat | 5019301034107

Barry M Cosmetics, het in Groot-Brittannië geboren en beroemde kleurrijke make-upmerk presenteert Green Origin Base Top Coat. Deze hoogwaardige nagellak is zowel doeltreffend als milieuvriendelijk. Meer dan 80% van de formule is gemaakt van natuurlijke ingrediënten, waaronder Green Origin, voor een hoogglanzende afwerking die lang houdt. Deze natuurlijke formule is milieuvriendelijker dan traditionele nagellak, dankzij een nieuwe samenstelling met weinig chemicaliën. Deze toplaag hecht zich aan de nagels voor langdurigheid, verzegelt de kleur en biedt een betere bescherming tegen afschilferen. Breng deze toplaag aan vóór het lakken om uw nagels te beschermen en vlekken te voorkomen, en gebruik het na de lak om glans te geven en uw kleur nog langer te behouden. Diervriendelijk. Plantaardig.

Prijs: 3.95   (klik hier voor meer informatie