By Terry Cellularose CC Serum 30ml (Various Shades) – No.2.25 Ivory Light | 3700076459760

Corrigeer uw teint met By Terry’s Cellularose CC Serum; een kleur-controle-elixer dat verheldert, hydrateert en corrigeert om doffe huid te verjongen.Verrijkt met witte rozenstamcellen en antioxidant vitamine E, verbetert de lichte, snel absorberende formule de helderheid en biedt langdurige bescherming voor een van binnenin opgelichte afwerking.Innovatieve licht-reflecterende technologie minimaliseert effectief het verschijnen van fijne lijntjes en onvolkomenheden, terwijl het een stralende gloed en een gladde, egale huidskleur bevordert. Mengt zich naadloos op doffe huid om uw teint helder, onberispelijk en verfijnd te maken.Kies uit de volgende tinten:’Immaculate Light’: Perfect voor roodheid en donkere vlekken op porseleinen huid.’Rose Elixir’: een lichtroze iriserende tint om lichte huidskleuren op te helderen.’Apricot Glow’: strijkt lichte tot medium huidtinten glad.’Sunny Flash’: Een bronzen tint voor donkere huidtinten en een zongebruinde gloed.

Prijs: 70.95   (klik hier voor meer informatie