Pai Skincare System D Schisandra and Ceramide Cooling Eye Serum 15ml | 5060139726788

Dit innoverende oogserum van Pai is ideaal voor vermoeide ogen die onder stress te lijden hebben en levert een flinke dosis verkoelend comfort. Het serum met mondo-gras is zorgvuldig samengesteld voor de tere huid in deze zone en bevordert een langdurig gevoel van kalmte. Het biedt een indrukwekkend verlichtend effect, zodat het goed in uw ochtendritueel past, dankzij zijn vermogen om een energieke, wakkere illusie te bevorderen. Het serum, dat zijn naam ontleent aan het woord débrouillard , dat verwijst naar vindingrijkheid, zelfs onder extreme druk, is de perfecte metgezel voor lange dagen. Het geeft niet alleen comfort, maar helpt ook de huid rond uw ogen te verstevigen en te versterken, zodat ze beter bestand is tegen externe stressfactoren. Dit komt allemaal door de toegevoegde, uit tarwe geëxtraheerde ceramiden, die rijk zijn aan omega’s 3, 6 en 9. Zij richten zich op uw natuurlijke vochtbarrières en ondersteunen en versterken die, voor een soepel, gehydrateerd eindresultaat. Het schizandra CO2-extract, afkomstig van de rode magnoliabes, heeft een ontstekingsremmende werking op uw teint en vermindert de gevolgen van gevoeligheid. Het is rijk aan antioxidanten die uw huid werkelijk beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, en u helpen langer een gezondere glans te behouden. Compleet met een applicator met keramisch uiteinde, werkt het serum als een verkoelende massage over uw huid. Geschikt voor veganisten en diervriendelijk.

Prijs: 44.45   (klik hier voor meer informatie