NuFACE Firming and Brightening Silk Crème 97.6ml | 850019720051

De Firming and Brightening Silk Crème heeft een verfrissend lichte, zijdezachte textuur en is ontwikkeld voor gebruik met uw NuFACE-apparaat. De gepatenteerde IonPlex™ verbetert de afgifte van microstroompjes voor optimale resultaten. De serum-crème is verrijkt met een mix van hyaluronzuur, Afrikaans bladsap en ondersteunende plantaardige bestanddelen om het vocht diep in te sluiten en te hydrateren voor volheid en een zachte dauwglans. De gewichtloze formule biedt tot 48 uur lang continue hydratatie, verstevigt en verheldert tegelijkertijd, zodat uw teint er stralend en jeugdig uitziet.FDA-goedgekeurd. Vrij van parabenen, sulfaten, ftalaten, formaldehyden en andere irriterende ingrediënten.

Prijs: 61.95   (klik hier voor meer informatie