Kiehl’s Facial Fuel Mens Set | 5027246143884

Verbeter uw huidverzorgingsroutine met de Kiehl’s Facial Fuel Mens Set, met een trio van essentiële producten voor het bevorderen van een gerevitaliseerde teint met nieuwe energie.De set bevat:Facial Fuel Energising Face Wash 75mlDe met cafeïne verrijkte gel verwijdert vuil en onzuiverheden en helpt de doffe, vermoeid ogende huid te revitaliseren. De verfrissende wash bevat verkoelende menthol en vitamine E voor een huid die fris aanvoelt.Facial Fuel Energising Scrub 100mlDeze scrub is ontworpen om de huidtextuur te verbeteren en verwijdert dode huidcellen, vuil en olie. De huid voelt verkwikt aan dankzij cafeïne, menthol en citrusextracten.Facial Fuel Moisturiser 125mlMaak uw routine compleet met deze niet-vette moisturizer verrijkt met cafeïne en vitaminen om een gezond uitziende teint te ondersteunen. De snel absorberende formule hydrateert de huid en helpt haar om weerstand te bieden tegen milieu-agressors.

Prijs: 41.95   (klik hier voor meer informatie