Ginger Anti-dandruff Shampoo 60 ML

Zeg maar ‘doei!’ tegen besneeuwde schouders en ‘hallo!’ tegen stralende lokken met onze allerbeste Ginger Anti-Dandruff Shampoo ooit. Deze populaire shampoo is nu vegan en bestaat voor 90% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zoals essentiële gemberolie, berkenschors- en schietwilgextract. Hij rekent af met losse schilfers en helpt een droge, jeukerige hoofdhuid te verzachten en weer in balans te brengen. Gebruik dit gembergoedje met vegan zijdeproteïne als onderdeel van onze Ginger-routine in 3 stappen om je haar van binnenuit te helpen herstellen. *Onze shampoos zitten in flessen gemaakt van 100% gerecycled plastic. Een deel daarvan is zelfs Community Fair Trade-gerecycled plastic, dat in de Indiase stad Bengaluru op straat wordt verzameld. Wel zo fris voor het milieu!***Bij gebruik in combinatie met de conditioner en het serum. Het haar herstelt zichtbaar. **Dop bevat geen gerecycled plastic. * Antiroosshampoo. * Perfect voor droge, schilferige hoofdhuid. * Pakt losse schilfers aan. * Verzacht droge, jeukerige hoofdhuid. * 90% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong. * Gecertificeerd door The Vegan Society.

Prijs: 3.00   (klik hier voor meer informatie