Banana Truly Nourishing Hair Mask 240 ML

Blijft je pluizenbol maar met moeite in het gareel? Komt helemaal goed dankzij ons allerbeste Banana Truly Nourishing Hair Mask ooit. Die draagt nu het keurmerk van The Vegan Society en bestaat voor 96% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zoals biologische bananenpuree, cacaoboter, Community Fair Trade-sheaboter uit Ghana en Community Fair Trade-paranotenolie uit Peru. Je temt er zelfs de meest weerbarstige lokken mee en droog haar gaat er gladder van uitzien. Hij maakt je haar ook zijdezacht en minder pluizig – en dit zonder het te verzwaren. Trakteer je lokken één keer per week op dit masker met vegan zijdeproteïne als onderdeel van onze Banana-routine in 3 stappen om je haar van binnenuit te helpen herstellen. *Het haarmasker zit in een pot gemaakt van 100% gerecycled plastic. Een deel daarvan is zelfs Community Fair Trade-gerecycled plastic, dat in de Indiase stad Bengaluru op straat wordt verzameld. Wel zo fris voor het milieu!***Bij gebruik in combinatie met de shampoo en conditioner. Het haar herstelt zichtbaar. **Deksel bevat geen gerecycled plastic. * Intensief verzorgend haarmasker. * Perfect voor droog haar dat snel pluist. * Laat het haar van de wortels tot de punten verzorgd aanvoelen*. * Laat het haar er gladder uitzien*. * Ruikt waanzinnig fruitig. * 96% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong. * Gecertificeerd door The Vegan Society.

Prijs: 15.00   (klik hier voor meer informatie