Romilly Wilde Eye Believe Serum | 5060479930081

Laad uw glans op met het Romilly Wilde Eye Believe Serum. Het serum wordt gevoed door een rijke botanische combinatie en is doordrenkt met de natuurlijke krachten van plantaardige stamcellen. Verrijkt met schizandra, zeekamille, Chinese hibiscus en groene thee ondersteunt de formule het natuurlijke regeneratieproces van de huid en helpt zo de droge, doffe of verouderde teint te herstellen. Deze krachtige ingrediënten werken in harmonie samen om een doffe teint te doen herleven. Ze versterken de natuurlijke barrière van de huid en zorgen voor een jonger en gezonder gezicht. Bovendien bevat het mengsel krachtige antioxidanten, die de huid beschermen tegen schadelijke milieu-agressors, zoals uv-stralen en vervuiling, die de huid uitdrogen en vroegtijdig verouderen. Deze zachte maar doeltreffende formule is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid in het ooggebied. Transformeer uw gezicht met deze krachtige formule.

Prijs: 110.45   (klik hier voor meer informatie