RÉDUIT Skinpods Clear Dew 5ml | 6973305680250

De RÉDUIT Skinpods zijn een innovatieve oplossing om een gerevitaliseerde teint te ontdekken en bieden transformerende resultaten in een kleine, reisvriendelijke verpakking. Met hun naamgenoot die in het Frans gereduceerd betekent, neemt RÉDUIT zijn engagement voor deze definitie zeer serieus. Door de verpakking tot een minimum te beperken ten voordele van het milieu en tegelijk de tijd te verminderen die nodig is om uw huid te verzorgen, zijn de Skinpods een revolutionaire manier om de resultaten en de doeltreffendheid te versterken zonder de inspanningen te vergroten. Met een indrukwekkende hoeveelheid van 40 toepassingen per capsule, is de formule ongelooflijk geconcentreerd voor langdurig gebruik. De Clear Dew Skinpod is ontworpen voor iedereen die een helderder uitziende teint wil krijgen, en is dus ideaal om de huid die vatbaar is voor puistjes te verbeteren. Of u nu last hebt van roodheid of van puistjes, de formule werkt om u een verjongd huidoppervlak te geven. De behandeling is ongelooflijk licht en laat geen ongewenste resten achter voor een natuurlijke, ademende afwerking. Het wordt gemakkelijk in de huid opgenomen dankzij de extra fijne magnetische nevelmethode, zodat u alle voordelen van het serum kunt benutten. De Clear Dew formule bevat kaliumzeloyl diglycinaat, een krachtig derivaat van azelaïnezuur, en kan uw teint verhelderen voor een gelijkmatiger uiterlijk en gevoel. Het helpt verkleuringen te vervagen, of het nu gaat om donkere vlekken of roodheid, en u krijgt een stralendere gloed. Het heeft ook ontstekingsremmende en anti-puistjes eigenschappen, die samen met het extract van gouden kamille uw gezicht troosten en kalmeren. De mix heeft ook een antibacteriële werking en werkt talgregulerend, wat betekent dat hij kan helpen om puistjes in de toekomst te voorkomen. Wanneer u uw Skinpod applicator gebruikt, profiteert u van hoogwaardige microtechnologieën die ervoor zorgen dat deze geavanceerde mengsels in uw huid diffunderen, zodat de voordelen van de actieve ingrediënten niet verloren gaan.

Prijs: 30.45   (klik hier voor meer informatie