Face Halo The Modern Makeup Remover Original – 3 Pack | 864195000418

De Face Halo The Modern Makeup Remover Original – 3 Pack verwijdert make-up met gemak, zelfs hardnekkige formules, en helpt de huid schoon en fris achter te laten. De herbruikbare make-up removerpads zijn gemaakt met het oog op duurzaamheid en zijn voorzien van HaloTech-vezels die achtergebleven productresten uit de poriën verwijderen en scrubben overbodig maken. De removerpads voor meervoudig gebruik zijn vriendelijk zijn voor de huid, ze kunnen voor elk huidtype worden gebruikt, ook de gevoelige. Dit product, dat tot 200 wasbeurten meegaat, is eenvoudig in gebruik, gemakkelijk te onderhouden en bovendien milieuvriendelijk. De bekroonde make-upremoverpads zijn speciaal pH-neutraal samengesteld en bestand tegen irritatie die kan ontstaan door overmatig wrijven op het gezicht. De Face Halo removerpads verwijderen hardnekkige sporen van make-up in een handomdraai en zorgen voor een grondige reiniging en een zachte peeling. Voor een stralende en frisse huid bij elk gebruik Dit product wordt geleverd in een verpakking van drie stuks.

Prijs: 16.45   (klik hier voor meer informatie