Estée Lauder Perfectionist Pro Rapid Brightening Treatment with Ferment² + Vitamin C (Various Sizes) – 1 oz | 887167412927

Bestrijd tekenen van veroudering met het verhelderende serum van Estée Lauder. Dit krachtige concentraat pakt verschillende huidproblemen aan, waaronder pigmentvlekken, zonnevlekken, ouderdomsvlekken, acne vlekken en dofheid. De hydraterende formule helpt de teint in balans te brengen en de dorstige huid te stillen terwijl het voor een meer egaal oppervlak zorgt. Het exclusieve complex bevat verhelderende werkstoffen en maakt gebruik van de krachtige krachten van 98,8% natuurlijk afgeleide fermenten. Samen met vitamine C bestrijdt dit serum de vermoeide, doffe huid met zijn oppeppende eigenschappen, helpt het pigmentvlekken te vervagen en voorkomt het dat ze terugkomen. Het serum trekt snel in de huid en laat geen plakkerig of vettig laagje achter, voor een comfortabel glad resultaat. Het olievrije serum bevat een dosis hyaluronzuur om de huid te hydrateren en voller te maken met langdurig vocht. Het pakt hyperpigmentatie aan voor alle huidtypes en zorgt voor een jeugdig ogende uitstraling.

Prijs: 95.00   (klik hier voor meer informatie