DERMAdoctor Exclusive Brightening C Duo | 858936006395

Het DERMAdoctor Exclusive Brightening C Duo bestaat uit een cleanser en een oogsoufflé om uw dagelijkse huidverzorgingsroutine te verbeteren. Het duo tegen huidveroudering is verrijkt met kakadu-pruimen, die boordevol verhelderende eigenschappen zitten om een jeugdig ogende teint te helpen onthullen.De set bevat: Kakadu C Brightening Daily Cleanser 210mlVerwijdert op milde wijze sporen van make-up, vuil en onzuiverheden en helpt om een frisse, stralende teint te onthullen. De zeepvrije schuimende gel omhult de huid met hydratatie, terwijl vitamine C helpt om te beschermen tegen de zichtbare effecten van milieu-stress.Kakadu C Eye Soufflé 15mlVoor vermoeide ogen. De oogsoufflé hydrateert de oogcontouren en helpt de huid steviger te maken en de zichtbaarheid van zwellingen te verminderen. Ontdek een gezonder ogende gloed.

Prijs: 92.45   (klik hier voor meer informatie