Color Wow Volume Bundle and Free Volume Bag | 5060150185106

Intensiveer de levendigheid van uw haar met de cadeauset van Color Wow. De kit bevat een shampoo, een conditioner en een behandeling, en bevat alles wat u nodig hebt om uw manen te verzorgen. Bovendien zit het in een gratis herbruikbare tas. De set bevat: Color Security Shampoo (250ml) Een zachte reinigingsformule die een weelderig schuim vormt om onzuiverheden te verwijderen zonder te veel uit te drogen. De lichtgewicht shampoo is speciaal voor gekleurd haar en maakt gebruik van een met Japanse amino’s versterkt complex om breuk en dofheid te helpen voorkomen, terwijl het de kleur beschermt tegen vervagen, zodat de lokken stralend, levendig en gezond blijven. Color Security Conditioner for Fine to Normal Hair (250ml) De gewichtloze formule, met een kleurbeschermend Sealicon™-complex en acht niet-oxiderende conditioners, zorgt voor een glanzende finish en stralende, gezond ogende lokken van wortel tot punt. Dream Filter Treatment (200ml) Deze baanbrekende pre-shampoobehandeling filtert mineralen eruit, die men meestal vindt in hard water, die de intensiteit en schoonheid van uw haarkleur kunnen aantasten. Sporen van koper, ijzer, magnesium, calcium, chloor en andere mineralen en metalen in leidingwater kunnen zich na verloop van tijd in uw haar ophopen en uw kleur aantasten, waardoor het er geel, koperachtig, groenig en dof uitziet. Detox Bag

Prijs: 65.95   (klik hier voor meer informatie