Niet gecategoriseerd

Morphe X Pony Constellation Sky Artistry Palette | 192608237800

Het Morphe X Pony Constellation Sky Artistry Palette bevat maar liefst 39 multifunctionele kleuren voor ogen en gezicht om de kenmerkende etherische stijl van Pony Park mee na te bootsen! Breng de creativiteit en fantasie in jezelf naar een kosmisch niveau met de gave mix van matte, metallic en holografische tinten die je ook kunt gebruiken als bronzer, highlighter, blush en meer! Dit palette bevat de volgende kleuren: Rij 1:  Ooyoo: pale peach, multi-use shade Breathe: pale peach shimmer, multi-use shade Lunar : fawn, face shade only Juno : baby pink, multi-use shade Mood: pink, multi-use shade Jangmi: dusty mauve, multi-use shade Polarity: orchid purple, multi-use shade Bora: lilac, for face, multi-use shade. Rij 2: Noru: dark coral, multi-use shade Time: brown and gold shimmer, multi-use shade Signs: blush brown with gold flecks, face shade only Sarang: dark dusty rose, face shade only Solstice: dark pink with silver shimmer, multi-use shade Orbit: dark mauve with gold flecks, face shade only Mass: dusty purple, face shade only Gravity: eggplant, face shade only Rij 3: Phase: brown, multi-use shade Interstellar: brown, gold, and white swirl with shimmer, face shade only Moonstone: pale gold shimmer, eye and face shade Ddalgi: bright salmon pink, face shade only Teardrop : iridescent peach shimmer, eye and face shade Nebula : mixed purple and pink with shimmer, face shade only Inner: dark pink with gold shimmer, face shade only Rij 4: Knit : light fawn shimmer, multi-use shade Deep Space: light fawn, multi-use shade Quartz : light pink shimmer, face shade only Pink Sapphire: magenta pink shimmer, face shade only Glistening: rose purple shimmer, multi-use shade Ruby : purple shimmer, face shade only Lucid Dreams: periwinkle blue, face shade only Lavender Shower: light blue shimmer, multi-use shade Rij 5: Bummie: chocolate brown, face shade only Lightyear: dark gold shimmer, multi-use shade Crescent: chocolate brown shimmer, multi-use shade Daze: mulberry, face shade only Deep: mulberry shimmer, multi-use shade Meteorite: silver blue shimmer, face shade only Stardust: bright purple, face shade only Bamboo: dark blue, multi-use shade MORPHE X PONY  De Morphe X Pony Constellation Sky collectie is een unieke samenwerking tussen Morphe en de Zuid-Koreaanse MUA, YouTube ster en influencer Pony Park. Alle Morphe producten zijn cruelty-free.  Inhoud: 54.5 gr

Prijs: 40.00   (klik hier voor meer informatie