Niet gecategoriseerd

Morphe X Jaclyn Hill Divine Neutrals 12 Pan Artistry Palette | 192608237824

Heb je ooit genoeg mooie neutrale oogschaduwpaletten? Ehh, nee! Het Morphe X Jaclyn Hill Divine Neutrals 12 Pan Artistry Palette met 6 fluweelmatte en 6 golden shimmery tinten mag dan ook zeker niet in jouw stash ontbreken! Met de prachtige, intens gepigmenteerde kleuren kun je draagbare daily looks, maar ook meer opvallende (party)looks maken.  In dit palette vind je de volgende oogschaduws: Chic Happens: pale pink Awe Luxe: dusty rose shimmer Just Barely: dark dusty rose Birthday Suit : bronze shimmer Good Vibes : light mahogony Drippin’: gold shimmer Boo Bear: eggplant brown Risqué Business: dark brown shimmer Booked: chestnut brown Strip Tease : medium brown shimmer Cinnamon Roll: dark brown Exposed : dark brown shimmer Alle Morphe producten zijn cruelty-free.  Inhoud: 14.3 gr 

Prijs: 20.00   (klik hier voor meer informatie