Niet gecategoriseerd

Morphe X Ashley Strong Lip Kit – Glided Spirit | 192608236384

MORPHE X ASHLEY STRONG Morphe heeft een prachtige collectie ontwikkeld in samenwerking met Ashley Strong, een influencer die niet alleen een supergetalenteerd en opkomend MUA is maar haar platform ook gebruikt voor  het creëren van bewustzijn van geestelijke gezondheid. Op haar kanalen laat As hley  met haar inspirerende make-up kunsten zien hoe make-up ook een therapeutische en meditatieve werking kan hebben  LIP KIT GILDED Ga ook voor de signature nude lip van @strashme met dit Giled lip duo met daarin een prachtige gloss en lippotlood met tinten die geïnspireerd zijn op edelstenen en kristallen. Alle Morphe producten zijn cruelty-free.  Inhoud: Lip Gloss 12 ml & Pencil 1.5 gr

Prijs: 14.00   (klik hier voor meer informatie