Niet gecategoriseerd

Morphe Luminous Setting Spray | 192608215419

De Morphe Luminous Setting Spray is een superfijne setting spray die er niet alleen voor zorgt dat je make-up urenlang flawless blijft zitten, maar hydrateert en verzorgt de huid ook dankzij toegevoegd kokoswater, glycerine en appelextract. Deze spray heeft een heerlijk tropische geur dankzij het aanwezige kokoswater én geeft de huid een prachtige, stralende finish. Wat wil je nog meer! Voordelen Morphe Luminous Setting Spray – Hydrateert de huid onmiddellijk tot 16 uur lang – Voorzien van kokoswater en appelextract – Zweet- en vochtbestendig – Bevat glycerine dat hydratatie vasthoudt – Heerlijk tropische geur Resultaten consumentenonderzoek onder 35 personen -100% vond dat deze spray de huid onmiddellijk hydrateert, verfrist en er gezond(er) uit doet zien -100% vond dat deze spray er duidelijk voor zorgt dat make-up langer en beter blijft zitten Dit product is cruelty-free en vegan-friendly. Inhoud: 125 gr

Prijs: 18.00   (klik hier voor meer informatie