Niet gecategoriseerd

House of Lashes Iconic | 852426008807

De House of Lashes nepwimpers zijn ontworpen om je ooglook naar een hoger niveau te tillen. Het ruime assortiment omvat verschillende wimperstijlen voor diverse gelegenheden. Van natuurlijke wimpers tot wimpers met een dramatisch effect, er zit altijd wel een juiste match tussen! Dankzij de comfortabele katoenen zwarte band wordt er meer definitie in de gehele wimperstijl gevormd. Daarnaast zijn de wimpers met de juiste verzorging tot wel 15 keer te hergebruiken. Iconic transformeert elke natuurlijk look naar een full-out glamour look. Heeft een uiteenlopende vorm, verlengt de wimpers en zorgt voor een cat-eye effect. Voordelen – Tot wel 15 keer te hergebruiken – Vegan, cruelty-free en handgemaakt – Dunne, comfortabele katoenen band voor dagelijks gebruik – Met fijne ruimte tussen de haartjes zodat ze goed blenden met je echte wimpers Alle wimpers van House of Lashes zijn vegan, cruelty-free en hebben een recyclebare verpakking.

Prijs: 19.90   (klik hier voor meer informatie