Niet gecategoriseerd

Carmex Moisturizing Lip Balm Classic Jar | 083078003005

De wereldberoemde Carmex Moisturizing Lip Balm Classic Jar in het bekende ronde gele potje is een heerlijke lippenbalsem (wordt gebruikt door make-up artists en celebs over de gehele wereld) die kalmeert, verlicht en hydrateert met als resultaat superzachte, optimaal verzorgde en gezond ogende lippen. Apothekers in de VS hebben Carmex al vier jaar op rij als de beste lippenbalsem gekozen in een onderzoek naar vrij verkrijgbare lippenverzorgingsproducten en in 2019 won Carmex de Achievement Award van de Pharmacy Times. De Carmex lippenbalsem is ook verkrijgbaar in stick- en tubevorm. Kenmerken Carmex Classic Jar – Kalmerend en hydraterend – Koelend, tintelend effect – Verlicht droge, ruwe lippen – Beschermt de lippen tijdens het skiën, snowboarden, fietsen en in alle watersporten – Perfect als basis en basis voor lipcosmetica Alle Carmex producten zijn cruelty-free. Inhoud: 7,5 gr

Prijs: 3.50   (klik hier voor meer informatie