bareMinerals Ageless Retinol Neck and Decolleté Cream 50ml | 194248003180

Update uw huidverzorgingsroutine met de bareMinerals Ageless Retinol Neck and Decolleté Cream. De lichte en luchtige gezichtscrème trekt snel in, zodat er geen zware, plakkerige ophopingen achterblijven. De zuivere en eenvoudige formule is versterkt met krachtig fyto-retinol, een plantaardig alternatief voor retinol.Het ingenieuze bestanddeel, dat bekend staat om zijn anti-verouderingswerking, minimaliseert fijne lijntjes en zorgt voor een stevigere, vollere illusie. De droge huid ziet er minder droog uit dankzij een infusie van hyaluronzuur, dat helpt uw gezicht in vocht te drenken. Eiwitpeptiden helpen bij het bevorderen van een gladdere, jeugdiger uitziende teint en zorgen voor een van binnenuit oplichtende gloed.Diervriendelijk.

Prijs: 50.95   (klik hier voor meer informatie