Revlon Photoready Candid Anti-Pollution Foundation (Various Shades) – Cashew | 309970006976

Bereik een perfecte basis terwijl u uw teint voedt met Revlon’s Photoready Candid Anti-Pollution Foundation; een ultra-blendable en vloeibare foundation die op deskundige wijze wallen, donkere kringen en oneffenheden onder de ogen camoufleert. De basis make-up is doordrenkt met Cafeïne voor een ingebouwde oppepper en heeft een huidbeschermende formule die anti-vervuiling, anti-oxidant en anti-blauwe lichte ingrediënten combineert, waardoor verdere tekenen van vermoeidheid en dofheid worden voorkomen. Verwacht een onberispelijke afwerking die uw huid er scherp, wakker en stralend doet uitzien. Verkrijgbaar in een spectrum van tinten om alle huidtinten te vieren.Vrij van oliën, ftalaten, synthetische kleurstoffen of geurstoffen.

Prijs: 11.45   (klik hier voor meer informatie