Revlon Photoready Candid Anti-Pollution Concealer (Various Shades) – Medium Deep | 309970001704

Werk oneffenheden weg terwijl u uw teint voedt met Revlon’s Photoready Candid Anti-Pollution Concealer; een dekkend pigment zonder olie dat zeer goed is uit te smeren, in laagjes kan worden aangebracht en op deskundige wijze wallen, donkere kringen en oneffenheden onder de ogen camoufleert. De concealer bevat cafeïne als ingebouwde oppepper, antioxidanten en ingrediënten die de huid beschermen tegen vuil en het effect van blauw licht, om verdere tekenen van vermoeidheid en dofheid te voorkomen. Verwacht een onberispelijke afwerking, waardoor uw huid er strak, wakker en nog stralender uitziet. Verkrijgbaar in een spectrum van kleuren om alle huidtinten te vieren.Bevat geen oliën, ftalaten, of kunstmatige geur- of kleurstoffen.

Prijs: 7.95   (klik hier voor meer informatie