Revlon ColorStay Make-Up Foundation for Combination/Oily Skin (Various Shades) – Vanilla | 309970002619

Creëer een langdurige, vlekkeloze basis met Revlon ColorStay Makeup for Combination/Oily Skin, een olievrije vloeibare foundation voor een medium dekking met een comfortabele matte finish. Deze lichte en zijdezachte huidverzorgende make-up is speciaal ontwikkeld voor de vette tot gemengde huid. Hij smelt naadloos in de huid voor een egalere teint en reguleert vettigheid en glans, zodat uw huid 24 uur lang gematteerd en geperfectioneerd wordt. Geeft een natuurlijk ogende kleur en bevat salicylzuur om de huid na verloop van tijd in balans te brengen. Versterkt met SPF 15 om tegen agressieve invloeden van buitenaf te beschermen. Let op: We zijn momenteel onze productverpakkingen aan het vernieuwen. De verpakking van dit product kan afwijken van het getoonde beeld. We kunnen bevestigen dat het product dezelfde formule heeft.

Prijs: 14.95   (klik hier voor meer informatie