Natasha Denona Triochrome Eyeshadow Palette | 7290113702103

Natasha Denona, een revolutionaire kracht in de wereld van de schoonheidsprodukten, presenteert de limited-edition Triochrome Eyeshadow Palette, met futuristische kleuren voor grotere en meer sprekende ogen. In dit brede Chromium Liquid Eyeshadowspalet van dit merk poederoogschaduw zitten 15 kleuren die u nog nooit eerder heeft gezien en een gloednieuwe formule om u creatief mee uit te leven. De middelste rij bestaat uit drie intrigerende Trichrome kleuren en 12 matte tinten in complementaire kleuren.De Trichromeformule heeft een unieke textuur met drie verschillende reflecterende stofjes met een iriserend diepte-effect. In elke rij zitten een multichromepigment in het midden en complementaire matte tinten voor een maximaal kleureffect, die naadloos mengen voor een professioneel uitziend resultaat. In de bovenste rij zit een spectrum aan heldere groene tinten zoals kaki, mint en neon highlighter tinten, en de middelste rij heeft prachtig violet en lavendelkleurig poeder. In de onderste rij zitten roze-taupe neutrale kleuren en een diep mosterdgeel. Dankzij de veelkleurige glinsteroogschaduw zijn de matte kleuren met alle drie de trichroompigmenten te combineren, zodat u eindeloos kunt variëren. Creëer een hele reeks indrukwekkende looks voor zowel overdag als ‘s nachts met dit nieuwe palet.Diervriendelijk.Zonder parabenen.Gemaakt in Italië.De tinten zijn:Rij 1:Scarp (Creamy matte deep khaki)Andradite (Creamy matte pastel mint)Scarab (Multichroom met groene, gele en oranje kleurschakering)Ion (Creamy matte limegroen)Vert (Creamy matte chartreuse)Rij 2:Naga (Creamy matte pastelkleurig lila)Manganese (Creamy matte dusky violet)Kinetic (Multichrome met paarse en blauwe kleurschakering)Redox (Creamy matte grijspaars)Tungsten (Creamy matte dusky plum)Rij 3:Vertex (Creamy matte koel beige)Plutonium (Creamy matte mosterd geel)Color Flip (Multichrome met roze, paarse and grijze kleurschakering)Garmon (Creamy matte bruinroze)Diatonic (Creamy matte dusky roze)

Prijs: 125.45   (klik hier voor meer informatie