Natasha Denona Lila Palette 37.5g | 7290106800328

Versier uw oogleden met gedurfde, dramatische matte en glanzende tinten, met het Natasha Denona Lila Palette. Als zelfverklaard liefhebster van de herfst, creëerde Natasha Denona het palet voor medeliefhebbers van de knapperige, koelere seizoenen. Van diepe, weelderige pruimen, tot aardse bruintinten en warme, speelse roze tinten, de looks die u kunt creëren zijn eindeloos. In enkele minuten verandert u van een etherisch beeld, dat beelden oproept van sprookjeskoninginnen in rijke paarse gewaden, in een smeulende bosmens.Met romige, boterachtige formules en gepigmenteerde kleur en glans, kunt u een aangenaam eenvoudige mengervaring garanderen. Met Natasha Denona’s kenmerkende Chroma Crystal formule, die echte gemalen parel en Chroma Crystal technologie bevat. Deze combinatie werkt om het natuurlijke licht te weerkaatsen, wat een glinsterend glasachtig uitzicht geeft. Bijgevoegd is nog een originele Denona afwerking: Duo Chrome, verrijkt met dezelfde echte parels voor een oogverblindende, dauwfrisse finish.Diervriendelijk en vegan. Beschikbare kleuren (L>R):Rij 1:Per Se (Romig mat taupe met paarse tinten)Viola (Metaalpaars met blauwachtige weerspiegelingen)Amara (Crèmig matte druif met een vleugje bruin)Cyclone (Duo Chrome warm koraal dat overgaat in koper)Nude Vino (Crèmeachtig mat bruin met rode accenten)Rij 2: Layla (Metallic koffiebruin)Amethyst (Metallic paarse basis dar overgaat in blauw)Magnetic (Metallic bessenroze dat overgaat in rood)Magnolia (Chroma Kristal perzikkleurig goud)Nude Mauve (Crèmig Matte warm mauve)Rij 3: Juneau (Parelmoerachtig roze)Livid (Duo Chrome warmbruine basis met metallic paarse tinten)Purpure (Metallic diep paars met koperen tinten)Dragon Bite (Duo Chroom magenta met vlekjes olijfgroen)Helio (Metallic mauve met bronzen tinten)

Prijs: 100.45   (klik hier voor meer informatie