Giovanni Hemp Nourishing Facial Prime and Setting Mist 147ml | 716237186171

Doordrenk uw huid met de revitaliserende voordelen van de Giovanni Hemp Nourishing Facial Prime Setting Mist. Deze multifunctionele gezichtsmist kan op verschillende manieren worden gebruikt; de veelzijdige formule is ontworpen om een doffe teint een onmiddellijke oppepper te geven, make-up langer te laten houden of de huid voor te bereiden op een soepelere make-up. De hybride huidverzorgingsspray bevat een groot aantal verjongende ingrediënten en zorgt voor een snelle hydratatie van de dorstige teint. Antioxidantrijke hennepzaad en aloë vera vormen een huidverzorgende fusie, die helpt om een helder, stralend gezicht dat niet glimt te onthullen. De spray vernevelt moeiteloos en gelijkmatig over het gezicht en kan worden gebruikt om een uitgebalanceerde basis te creëren voor het naadloos aanbrengen van make-up of om de afgewerkte look te fixeren, zodat deze langer houdt. De hydraterende gezichtsmist kan ook worden gebruikt om de uitgedroogde huid gedurende de dag een directe vochtinjectie te geven, en past perfect in uw tas als reisgenoot.

Prijs: 11.45   (klik hier voor meer informatie