WetBrush Go Green Treatment And Shine – Watermelon Oil | 736658588347

Ontdek de laatste innovatie in ontklitten met de WetBrush Go Green Treatment And Shine Brush, verrijkt met watermeloenolie. Deze borstel met meerdere voordelen komt van de makers van de eerste ontklitter en is gemaakt van milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare materialen, waardoor het zacht is voor zowel uw haar als het milieu. De glansversterkende borstel heeft een ingebouwde natuurlijke oliebehandeling die zich gelijkmatig over het haar verdeelt terwijl u het borstelt om de glans te verbeteren en tegelijkertijd uw lokken gladder te maken en te conditioneren. De diervriendelijke borstel van synthetisch zwijnhaar glijdt moeiteloos door klitten en geeft uw haar glans. De IntelliFlex®-borstelharen breken 45% minder snel af en ontklitten tot 55% minder, een win-win situatie. De stylingtool is verrijkt met watermeloenolie die het haar voedt terwijl u borstelt om te hydrateren en te herstellen zodat de haarschubben glad worden voor een glanzende afwerking.

Prijs: 14.45   (klik hier voor meer informatie