StriVectin Super-C Retinol Brighten and Correct Vitamin C Serum 30ml | 810014320755

Het StriVectin serum zorgt voor een helderder oppervlak met nog meer glans en vermindert de intensiteit van pigmentatie voor een helderder resultaat. Het serum, dat de krachten van retinol en vitamine C bundelt, gaat dofheid en verkleuring tegen en helpt de zichtbaarheid van vermoeidheid te verminderen. De deskundige formule leidt de weg naar een eindresultaat dat vol leven en energie lijkt. Bevat twee vormen van vitamine C voor extra kracht, en de huid zal er na verloop van tijd helderder en stralender uitzien. De herstellende werking zorgt ook voor nieuwe helderheid voor een zichtbaar stevigere teint. De toegevoegde acerola-kers is rijk aan deze essentiële vitamine C, terwijl de anti-ageing superheld retinol de ongelijkmatige textuur aanpakt. Het vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en helpt het oppervlak van uw huid gladder te maken. Het serum bevat ook het superrijke NIA-114™, het eigen niacinecomplex van StriVectin, versterkt uw natuurlijke barrières en sluit het vocht in voor een gerevitaliseerde gloed.

Prijs: 52.95   (klik hier voor meer informatie