Revolution Skincare Overnight Blemish Lotion 30ml | 5057566126632

Zuiver uw teint met de Revolution Skincare Overnight Blemish Lotion. Deze krachtige formule werkt ‘s nachts en geeft uw schoonheidsslaapje een extra boost om onzuiverheden en onvolmaaktheden tegen te gaan. Deze behandeling tegen puistjes is speciaal gericht op hardnekkige oneffenheden onder het oppervlak en dringt diep door in de lederhuid om de vorming van puistjes tegen te gaan. De formule, verrijkt met zinkoxide en allantoïne, heeft een ontstekingsremmende werking, vermindert roodheid en koelt irritatie af voor een gelijkmatigere teint en textuur. Bovendien helpt niacinamide, ook bekend als vitamine B3, de poriën te ontstoppen en de huid weer in balans te brengen, door overtollige talgproductie tegen te gaan en zo het gezicht te matteren, terwijl ook de zichtbaarheid van grove poriën wordt verminderd. Deze innovatieve ingrediënten werken in harmonie samen om uw teint te zuiveren. Vettigheid, puistjes en pukkeltjes worden uitgebannen en uw huid ziet er gezonder uit. Diervriendelijk. Veganistisch. Geurvrij.

Prijs: 11.45   (klik hier voor meer informatie