Revolution Skincare Mood Quenching Eye Mask 11ml | 5057566262736

Sluit de wereld buiten met de Revolution Skincare Mood Quenching Eye Mask. Het luxueus zachte materiaal streelt uw huid terwijl u wegdommelt in slaap, en creëert een pikzwarte omgeving die elk kunstmatig of natuurlijk licht tegenhoudt. Een volledige nachtrust leidt tot een goed uitgeruste en stralender uitziende huid, waardoor de kans op donkere kringen en wallen onder de ogen afneemt. Perfect om in uw tas te stoppen en mee te nemen voor onderweg, bevordert het slaapmasker een gelukzalige slaap, waar u ook bent. De comfortabele elastische band bevestigt het product stevig maar comfortabel aan uw gezicht, terwijl de felle en gedurfde slogan het masker tot een intrigerende en levendige aanvulling op uw nachtkledingcollectie maakt.

Prijs: 5.95   (klik hier voor meer informatie