PSA SKIN Light Up Vitamin C and E Flash Brightening Mask 50ml | 8885014071060

Gedreven door de wens om biocompatibele en doeltreffende huidverzorgingsproducten te creëren, presenteert PSA SKIN het Light Up Vitamin C and E Flash Brightening Mask. Herstel een doffe, matte teint met dit glansversterkende masker, ontworpen om uw huid zo stralend te maken als uw toekomst. Het masker, verrijkt met hyaluronzuur, maakt de huid voller en hydrateert voor een natuurlijk dauwfris effect. 2% vitamine E verzorgt de huid en ondersteunt een gezonde collageenproductie, terwijl druivenpitolie antimicrobiële voordelen biedt. Het masker is verrijkt met 11% antioxidant L-ascorbinezuur en zorgt voor een stralende gloed. Het masker helpt de huidtint te egaliseren, vermindert verkleuring en vlekjes en geeft uw huid de ultieme gloed. Perfect voor als uw huid een oppepper nodig heeft of om uzelf een boost te geven voor een speciale gelegenheid. Dit masker heeft vele voordelen en helpt de natuurlijke schoonheid van uw teint te verbeteren. Hypoallergeen. Dermatologisch getest. Vrij van siliconen, parabenen, sulfaten, ftalaten, drogende alcohol, synthetische kleur- en geurstoffen. Geschikt voor veganisten. Diervriendelijk.

Prijs: 35.45   (klik hier voor meer informatie