PSA SKIN Heroine Mandelic and Licorice Superfood Glow Toner 100ml | 8885014071053

Zorg voor een evenwichtigere teint met de PSA SKIN Heroine Mandelic and Licorice Superfood Glow Toner. Deze hypoallergene formule verheldert uw gezicht en vermindert de zichtbaarheid van onvolkomenheden, zodat uw huid een gezonde gloed krijgt. De formule, verrijkt met een krachtige combinatie van AHA’s, scrubt de huid zachtjes maar effectief, verwijdert dode huidcellen en onthult een gladder oppervlak. Door zijn ontstekingsremmend effect bestrijdt niacinamide de hardheid van de peeling, zodat roodheid vermindert en irritatie verkoelt om de huid te kalmeren. De formule, verrijkt met 6% amandel- en melkzuur, verwijdert vuil, onzuiverheden en achtergebleven make-up van diep in de lederhuid, zuivert de teint en gaat zo het ontstaan van vergrote poriën tegen. Bovendien beschermt een antioxidantrijke combinatie van zoethoutwortel, granaatappelextract en Centella asiatica het gezicht tegen schadelijke milieu-agressors, zoals vervuiling en blauw licht, die de huid kunnen uitdrogen en beschadigen. Alsof dat nog niet genoeg is, helpt kombucha de natuurlijke barrières van de huid te herstellen en te versterken, inclusief de kostbare vochtafdichting, waardoor hydratatie wordt vastgehouden en de lederhuid wordt hersteld. Deze ingrediënten werken in harmonie samen om de teint te verhelderen en de huid een gelijkmatigere teint en textuur te geven. Hypoallergeen. Dermatologisch getest. Vrij van siliconen, parabenen, sulfaten, ftalaten, drogende alcohol, synthetische kleur- en geurstoffen. Geschikt voor veganisten. Diervriendelijk.

Prijs: 31.95   (klik hier voor meer informatie