NUXE Very Rose 3-in-1 Hydrating Micellar Water 200ml | 3264680022036

Was make-up zachtjes weg voor een zachte, frisse finish met het NUXE 3-in-1 Hydrating Micellar Water, een kalmerende formule die de huid reinigt zonder ze uit te drogen. Het micellair water is ideaal voor het verwijderen van ophopingen en hardnekkige pigmenten. Het zuivert uw teint, waardoor deze comfortabel en gevoed blijft. Het product is ideaal voor iedereen met een zeer droge huid, omdat vocht wordt vastgehouden voor een soepel, gehydrateerd uiterlijk en gevoel. Het water respecteert altijd het natuurlijke evenwicht van uw huid en neemt geen essentiële bestanddelen weg. Deze reinigingsoplossing, gecombineerd met weelderig rozenwater, is geschikt voor de gevoelige huid dankzij de kalmerende werking van de bloem, die irritatie helpt te voorkomen. Hydraterende suikers worden gecombineerd in een Skin-Respect Complex, dat een 100% plantaardige cocktail bevat om de vochtbarrière van uw huid te versterken en overmatig vochtverlies te voorkomen. Tot slot werken micellaire reinigingsbestanddelen om vuil en andere deeltjes los te maken en te verwijderen zonder de huid te beschadigen, voor een langdurig gerevitaliseerd gevoel. Dermatologisch getest. Bevat 96% natuurlijke ingrediënten.

Prijs: 17.95   (klik hier voor meer informatie