NUXE Organic Skin Correcting Moisturising Fluid 50ml | 3264680023149

Verfris de vermoeide en dorstige huid met de NUXE Organic Skin Correcting Moisturising Fluid. Deze biologische gezichtscrème pakt roodheid, uitdroging en een oneffen textuur/huidtint aan en helpt de teint helder en evenwichtig te maken. De huidbehandeling is licht van textuur en verfrist het gezicht dankzij de corrigerende en verzorgende formule. Zeewierextract trekt vocht naar de huid en voedt de droge en ruwe plekjes om een soepel en zijdezacht gezicht te bevorderen. Dit krachtige ingrediënt reguleert ook een overtollige olieproductie en geeft de teint een comfortabele, matte afwerking. Het ontgiftende extract van bruine algen bestrijdt onvolmaaktheden voor een egaler oppervlak, terwijl hyaluronzuur de uitgedroogde huid verlicht met een snelle hydratatieboost. Deze lichte gezichtscrème is ideaal voor de normale tot gecombineerde huid, brengt moeiteloos aan en trekt snel in, voor een levendig en gezond uiterlijk. 99% natuurlijke ingrediënten.

Prijs: 40.95   (klik hier voor meer informatie